Termeni si conditii

1. Daca obiectele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse (ex.: defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a tesaturilor si a cusaturii, din insuficienta rezistenta a colorantilor, etc.) constatate de organul CTC al unitatii, aceasta este absolvita de orice raspundere.

2. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc in principiu o uzura de 30% pentru orice obiect predat.

3. Restituirea obiectelor se face numai in urma prezentarii bonului de comanda original.

4. Obiectele neridicate in termen de un an se considera abandonate.

5. Eventualele obiectii trebuie facute in momentul ridicarii obiectelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

6. In urma prelucrarii obiectelor de piele, cojoace, piele velurat si blana naturala acestea pot suferi modificari de culoare sau se pot rupe datorita unor defecte de tabacire, tanare si vopsire, cauzate de un finisaj necorespunzator, motiv pentru care prestatia de curatat chimic a acestor obiecte se face pe riscul dumneavoastra.

7. Confectiile care nu poseda etichete cu recomandarile de intretinere ale firmei producatoare se primesc pentru prelucrare numai pe riscul clientului.

8. In cazul deteriorarii obiectelor de imbracaminte din diverse cauze in timpul procesului tehnologic sau in cazul furtului prin efractie din unitate, constatat de politie, SC MAU GROUP va despagubi clientul cu de maxim 10 ori valoarea prestatiei stipulate in bonul eliberat pentru prelucrarea obiectului respectiv.

9. Societatea nu este raspunzatoare pentru neexecutare prestatiilor in termen datorita unor cauze de forta majora (lipsa energiei electrice, lipsa presiunii apei).

10. Societatea nu este raspunzatoare pentru ruperea materialelor, pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, pernitelor de umeri, a ornamentelor, precum si a obiectelor uitate in buzunar, indiferent de valoarea acestora.

11. SC MAU GROUP SRL isi rezerva dreptul de a refuza obiectele ce prezinta grad de uzura avansat sau emana mirosuri dezagreabile.